"CSER-ÉP-KER" KFT.

Pic 1

"CSER-ÉP-KER"
Építő, Kereskedő és Szolgáltató
Korlátolt Felelősségű Társaság
4765 Csenger, Ady Endre u. 66.A "CSER-ÉP-KER" Építő, Kereskedő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot több magánszemély hozta létre 1994. májusában. Jelenleg már csak két tagja van a társaságnak, a tagok egyben a cég ügyvezetői is.

A társaság fő profilja az építőipari - ezen belül is leginkább a magasépítési - kivitelezés, de beruházások lebonyolítására, műszaki ellenőrzésére és kisebb tervezési munkákra is készséggel vállalkozunk.

Az elmúlt 15 évben elsősorban Csengerben és vonzáskörzetében építettünk középületeket, ipari csarnokokat, mezőgazdasági épületeket, hűtőházakat és családi házakat is. Nem csak új épületek kivitelezésére, hanem meglévők felújítására és bővítésére is vállalkozunk. Részt vettünk a környék több református műemlék templomának felújításában is. Munkáink zömét nyílt közbeszerzési eljáráson nyertük el.

Igyekszünk megrendelőink elégedettségét elnyerni, eddig valamennyi nagyobb munkáink után pozitív referenciákat kaptunk partnereinktől.

A cég gép- és eszközállománya az idei évben jelentősen bővült, köszönhetően az elnyert GOP 2.1.1/A pályázatunknak.

Létszámunkat igyekszünk az aktuális feladatainkhoz igazítani, elsősorban építőmesteri szakemberekkel rendelkezünk, a gépészeti és villanyszerelési munkákra az évek során stabil, megbízható alvállalkozói kapcsolatokat alakítottunk ki.

A társaság gazdálkodását stabilitás jellemzi, az alakulás óta valamennyi gazdasági évet pozitív mérleg eredménnyel zártuk. Árbevételünk alakulása jelentősen függ a térségben jelentkező építési igényektől.